Nyheter/Blogg

Välkommen Hanna

Av Pontus Lindh
2 november, 2017 i Nyheter i Hemavan

Har du en stuga/lägenhet i Hemavan som du funderar på att hyra ut när du själv inte kan njuta av skidåkningen i Hemavan Tärnaby? Då ska du kontakta Hanna Vestman som vi är väldigt stolta över att kunna presentera som ny Logi – och Marknadskoordinator hos oss på Hemavan Alpint.

Hanna är Storumantjejen som spenderar den mesta fritiden på fjället, antingen knatandes på ett par skidor i Kobåset med obligatoriskt gofika i ryggsäcken eller jublandes i knädjup snö i skogen bredvid Snobben. Friluftsliv och fjällen är viktigt för Hanna, och det som drog henne till Hemavan efter studierna i Umeå. Närmast kommer hon från Svensk fastighetsförmedling i Hemavan och har därigenom bra koll på fastigheter och utvecklingen i Hemavan Tärnaby.

Välkommen att kontakta Hanna för information och råd kring logiförmedling, eller bara välkomna henne till det nya jobbet:)

Kontakta Hanna

 

Varmt välkommen Hanna!