Nyheter/Blogg

Hemavan Gondol är invigd

Av Pontus Lindh
6 december, 2017 i Nyheter i Hemavan

Vilken fest! Var börjar vi? Hemavan Gondol är nu invigd, och samma glädje som vi kände under invigningshelgen, samma glädje känner vi nu inför all skid- och gondolåkning vi har att se fram emot i vinter!

Torsdag den 30:e november kl. 14.00 klippte Hemavan Alpints ägare Hans von Rettig och Landshövding Magdalena Andersson banden till Hemavan Gondol. På lördagen invigdes Hemavan Gondol för de stora massorna och här var det Hemavan Alpints Vd Thomas Ringbrant och SLAO:s Vd Titti Rodling som fick äran att hålla i saxen. Från torsdag till söndag har vi haft en riktig folkfest i Hemavan och på gondolområdet.

Det är svårt att i text beskriva den glädje och känsla som vi upplevde under invigningshelgen. Våra vänner på HemavanFly lyckades turligt nog fånga exakt allt detta på film, eller vad säger ni?

Tack till alla som på ett eller annat sätt delade den här speciella helgen med oss. Till er andra som inte kunde närvara hoppas vi att vi ses i en gondol senare i vinter!

Bilder från invigningshelgen 30 nov – 3 dec

HAR DU EN STUGA I HEMAVAN DU VILL HYRA UT?

Kontakta oss

SYTERSKALET VÄXER FRAM

läs mer