Nyheter/Blogg

Vårvinterns evenemang i Hemavan Tärnaby

Av Pontus Lindh
23 mars, 2018 i Nyheter i Hemavan

Vårvintern är vår femte och kanske allra bästa årstid. Solen värmer, manchester i backarna och solgroparna fylls med soldyrkande skidåkare. Dessutom är denna årstid laddad med flera spännande evenemang för både stora och små!

Hela evenemangskalendern hittar du här

Ride the Cow och friåkningsveckan 16-21 april

Som vanligt hålls tävlingen Ride The Cow och friåkningsveckan i april. Tävlingen genomförs som i fjol på två dagar med en dag som reserv för dåligt väder, samt ett friåkningscamp där ni får möjlighet att träna tillsammans med erfarna friåkare dagarna innan tävlingen. Friåkningsveckan är tillägnad alla oavsett ålder och erfarenhet som vill åka skidor/telemark/snowboard i ett av Sveriges absolut bästa friåkningsområden. Det blir en fartfylld vecka full av spännande aktiviteter. Mer information om tävlingen hittar du på Ride The Cows hemsida.

Boka boende

Hemavan Spring Break 26 april – 1 maj

Hemavan Spring Break avslutar skidsäsongen där vi tar adjö av vår favoritårstid med vattenplasket, skicrosstävling, afterski, liveuppträdanden och en massa annat skoj! Boka boende till denna fartfyllda avslutningshelg via Sök & Boka widgeten längre ner på sidan.

Program – Hemavan Spring Break

Nice Air & Beats 27-28 april

Avslutningshelgen har fått förstärkning i form av ett helt nytt evenemang där vi mixar vårhäng i Hemavan Snowpark med sköna beats på Hemavans Högfjällshotell! Klara artister är Kaliffa, Dj Moore, Martin Farrokhi och Osskie. Inom kort släpps ytterligare en artist som blir lördagens huvudakt på Lappkastet. Vem artisten är och vad som händer i Hemavan Snowpark under helgen presenteras här och i våra sociala medier inom kort.

Hemavan Spring Park 4-5 maj (extra öppet)

Vad gör man när backen har stängt och säsongen är över? Jo, man tar ett djupt andetag.. Sedan bygger man om parken och laddar för årets fetaste spring-session! Den 4-5 maj välkomnar vi er alla till Hemavan Snowpark för Hemavan Spring Park!

  • Så vad kan man förvänta sig utav Hemavan Spring Park?
  • Ett hejdundrande bra skid och snowboard event med underbart folk
  • Stämning som enbart går att hitta under våren.
  • En samlingsplats för liknande-sinnande människor.
  • En ombyggd park specifikt för vår-åkning. Ni kommer INTE bli besvikna.
  • Ett fantastiskt avslut på säsongen.

mer info om Hemavan Spring Park kommer löpande på Facebook.