Nyheter/Blogg

H.K.H Kronprinsessan Victoria besöker Hemavan Tärnaby

Av Pontus Lindh
19 april, 2018 i Nyheter i Hemavan

Kronprinsessan Victoria kommer hit den 25 april för att genomföra en landskapsvandring/skidfärd.

Besöket inleds i Tärnaby där Kronprinsessan besöker Skytteanska skolan och Tärnaby sameskola samt träffar Tärna IK Fjällvinden som i år fyller 90 år. Därefter genomför Kronprinsessan landskapsvandringen på skidor i Hemavan tillsammans med ungdomar från lokala föreningar, skolan och allmänheten.

Allmänheten är välkommen att träffa Kronprinsessan vid Ingemarbacken i Tärnaby kl 09.30 och vid Hemavan Gondol kl 10.30. I Hemavan kan också den som vill delta i vandringen/skidfärden. Förutsättningen är dock att man har fjällutrustning och att man klarar av en ca 3 timmar lång skidfärd och har eget fika med sig.