Nyheter/Blogg

Nytt all-time-high för påsken i Hemavan

Av Pontus Lindh
6 april, 2018 i Nyheter i Hemavan

Det återstår några dagar av påsklovet men redan nu kan man konstatera att Hemavan Gondol och strålande förhållanden har lockat rekordmånga besökare till Hemavans skidbackar. Cirka 14 000 personer vistades i Hemavans skidbackar under påsken vilket är cirka 1700 personer fler än föregående år.

Årets påsk är den bästa någonsin sett till antal gäster i Hemavans skidsystem. Vinterns stora nyhet Hemavan Gondol, fina förhållanden i backarna och den stora ökningen av nyproducerade fritidshus tros vara anledningarna till rekordsiffrorna.

– Den här påsken har varit helt fantastisk. Det är glädjande att fler väljer att åka till Hemavan, speciellt nu när vi har genomfört rekordstora investeringar. Det är ett kvitto på att det vi gör uppskattas av våra gäster säger Thomas Ringbrant, VD på Hemavan Alpint AB.

För den som får mersmak efter påskfirandet kan glädjas åt att det återstår ett antal veckor med härlig vårskidåkning och spännande evenemang innan liftarna stänger för säsongen. (1 maj).

*Antal unika gäster som har passerat genom vändkorsen i Hemavans skidsystem perioden 22 mars-4 april. Ökningen jämförs med motsvarande påskperiod tidigare år.

För mer information kontakta:

Thomas Ringbrant, VD Hemavan Alpint AB
Tel: +46(0)70-392 36 62
E-post: thomas.ringbrant@hemavan.nu

Pontus Lindh, Marknadschef Hemavan Alpint AB
Tel: +46(0)70-894 76 60
E-post: pontus.lindh@hemavan.nu