Nyheter/Blogg

Idag öppnar Ingemarbacken och nästa helg är det premiär i Hemavan

Av Pontus Lindh
31 oktober, 2018 i Nyheter i Hemavan

Idag (onsdag) är det skidpremiär i Tärnaby och fredag 9 november är det dags för säsongsöppning i Hemavan.

Vi är många som längtar efter att få ta säsongens första svängar och till dig som vill njuta av en aktiv sista helg på höstlovet kan vi meddela att Ingemarbacken i Tärnaby öppnar idag (onsdag). I Hemavan har vi lyckats producera stora mängder snö de senaste dagarna vilket bådar gott för en snörik premiärhelg 9-11 november, där hela Centrumbacken och Lilla Lämmeln öppnar fredag 9/11. Hemavan Snowpark öppnar fredag 23 november då även skid – och brädevenemanget Hemavan Open går av stapeln.

Till dig som befinner dig i Hemavan i helgen kan vi tipsa om att Centrumhusets skiduthyrning är öppen fredag 12-16 och lördag 11-15. Välkommen in och handla vinterns nyheter!

Vi ses i backen!