Nyheter/Blogg

Hemavan Alpint håller sin sommarverksamhet stängd

Av Pontus Lindh
24 april, 2020 i Nyheter i Hemavan

Hemavan Alpint håller sin sommarverksamhet stängd i år. Beslutet innebär att Hemavan Alpint inte kommer ta emot några gäster i de stugor/lägenheter som förmedlas av oss samt att Hemavan Gondol och Björk – Topprestaurang & Fjällbar kommer vara stängda sommaren 2020.

Med anledning av Coronapandemins utveckling och för att värna om våra gästers, medarbetares och ortsbors säkerhet har Hemavan Alpint beslutat att inte bedriva någon sommarverksamhet i år. Så här säger Thomas Ringbrant VD för Hemavan Alpint AB om beslutet:

Hemavan Alpint har beslutat att redan nu lämna tydlig information och klara besked till våra medarbetare, ortsbor och gäster om Hemavan Alpint`s ställningstagande inför sommaren 2020. Beslutet grundar sig på helhetsbilden av vår situation, Folkhälsomyndighetens rekommendationer och våra gäster oro inför att resa. Att sia om framtiden är svårt men vår bedömning och beslut i detta osäkra läge känns sammantaget ändå rätt.