Nyheter/Blogg

Säsongspremiären flyttas

Av Pontus Lindh
17 november, 2020 i Nyheter i Hemavan

Vintersäsongen 2020/2021 i Hemavan skulle starta 27 november men med anledning av de varma temperaturerna kommer Hemavan Alpint skjuta fram säsongspremiären till 11 december.

Vi är många som har varit extra sugna på att vintersäsongen ska dra igång i år, och vanligtvis brukar slutet av november innebära kyla och snö i Hemavan. Så är inte fallet detta år. Med endast ett fåtal minusgrader under några utspridda dagar under hela hösten har det varit svårt att tillverka konstsnö till skidbackarna. Idag ligger temperaturen på +7 grader i Hemavan och med anledning av den varma period som varit måste Hemavan Alpint meddela att säsongsöppningen flyttas fram till fredag den 11:e december. Med den tidsmarginalen har man stora förhoppningar om att man ska hinna skapa en riktigt bra produkt till gästerna.

Gäster som har boendebokningar och paketbokningar t.o.m 6/12 kommer bli kontaktade.