Nyheter/Blogg

Tung styrelserekrytering till ett starkt växande Hemavan Alpint

Av Pontus Lindh
11 maj, 2023 i Nyheter i Hemavan

Hemavan Alpint tar nästa steg i sin tillväxtresa genom att rekrytera erfarna Titti Rodling till sin styrelse.

Titti Rodling är ett känt ansikte i skidsverige där hon under de senaste 7 åren har axlat rollen som VD för branschorganisationen SLAO. Innan åren på SLAO har Titti bland annat arbetat som informationschef för alpina VM i Åre. Titti Rodling har också en lång skidkarriär bakom sig som aktiv i alpina landslaget.

Jag är stolt och tacksam för förtroendet. Under mina år som VD på SLAO har jag kunnat följa Hemavan Alpint och det känns väldigt inspirerande och spännande att tillsammans med styrelse, VD och medarbetare få vara med och bidra till Hemavans fortsatta utveckling, säger Titti Rodling, nytillträdd styrelseledamot för Hemavan Alpint.

 

Titti valde att lämnade rollen som VD för SLAO vid årsskiftet och nu väntar alltså nästa utmaning för Titti som valdes in i Hemavan Alpints styrelse under bolagsstämman den 9 maj, 2023. Christian Björklöf är styrelseordförande för Hemavan Alpint och säger så här om rekryteringen av Titti till bolagets styrelse:

Jag är väldigt glad och nöjd över att vi lyckats rekrytera Titti Rodling till vår styrelse. Vi har gjort mycket de senaste åren för att utveckla den alpina produkten i Hemavan men det är bara början på vår resa. Vi har många intressanta utvecklings – och förbättringsprojekt planerade för de kommande åren i Hemavan. Tittis arbetserfarenhet, inte minst som VD för SLAO under de senaste 7 åren, kommer tillföra ett kunskapslyft för vår styrelse. Jag önskar Titti varmt välkommen.

 

Att få välkomna Titti till oss på Hemavan Alpint känns otroligt bra. Hela Norrland och Hemavan i synnerhet har spännande år framför sig där vi tror att ett gott samarbete lokalt, regionalt och nationellt kommer vara viktigt för att vi ska kunna fortsätta växa och utveckla Hemavan hållbart in i framtiden. Med Tittis branscherfarenhet och med hennes kompetens inom framförallt kommunikation och hållbarhet är Titti precis den vi behöver för att fortsätta utveckla vår verksamhet samtidigt som vi stärker vår roll i skidsverige och inom svensk besöksnäring. Detta säger Markus Eriksson, VD för Hemavan Alpint.

 

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Titti Rodling, Styrelseledamot, Hemavan Alpint AB
titti@rodlings.com
+46(0)70-339 20 07

Christian Björklöf, Styrelseordförande, Hemavan Alpint AB
Christian.bjorklof@pcrettig.com

Markus Eriksson, VD, Hemavan Alpint AB
markus.eriksson@hemavan.nu
+46(0)70-518 04 73