Nyheter/Blogg

Årets onlineupplevelse

By Pontus Lindh
29 January, 2016 in News/Blog

Vi kan stolt berätta att hemavan.nu vunnit utmärkelsen “Årets Onlineupplevelse” vid Visit Summit Awards som hölls i Göteborg 27-28 januari.

I veckan var vi på besök i Göteborg för att medverka under Visit Summit där även årets onlineupplevelse skulle utses under Visit Summit Awards. Bland tuff konkurrens kunde vi med stor glädje knipa förstaplatsen med  följande motivering:

hemavan.nu bjuder in gästen redan i sin digitala upplevelse och förmedlar på ett exemplariskt sätt känslan, möjligheterna och upplevelsen från fjället till oss besökare redan på startsidan. Hemavan Tärnaby ger oss upplevelsen vi söker redan när vi sitter vid skrivbordet eller hemma i soffan och bokar.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som har varit med och hjälpt oss med vår nya webbplats och vi hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör! Ett extra tack till vår webbyrå Triggerfish som har varit en strålande partner till oss hela vägen från start till mål!