Snowparks

Hemavan kan stoltsera med en av Skandinaviens roligaste och mest välformade Snowparks! Dessutom hittar vi en mindre snowpark i barnens favorit Lämmellandet och i Tärnaby finns det en spännande retropark!

Hemavan Snowpark

Gillar du att hänga i parken kan vi verkligen rekommendera ett besök till Hemavan Snowpark som av många anses som en av Skandinaviens roligaste och mest välformade Snowparks! Våra shapers har lång internationell erfarenhet av att skapa en attraktiv Snowpark där variationen är stor mellan större och mindre hopp samt kreativa zoner med rails och boxar. Följ Hemavan Snowpark på Instagram för fler bilder och inspiration, och ta en titt på videon så får du en bild över hur parken ser ut i Hemavan. För våra minsta gäster tipsar vi om ett besök till Lämmellandet där Lenny Lämmel har sin alldeles egna snowpark med boxar och hopp som passar utmärkt för våra yngsta gäster.

Lenny Lämmels Snowpark

I Lämmellandet hittar vi en kreativ och rolig snowpark för våra yngsta gäster. Givetvis har barnens favorit Lenny Lämmel varit med och designat snowparken som innehåller både hopp och boxar. I anslutning till Lenny Lämmels snowpark hittar du flertalet grillplatser och Solkattens restaurang, perfekt när man behöver fylla på med energi efter alla hopp i parken.

Tärnaby Retropark

I Tärnaby hittar vi en retropark i den berömda nedfarten Stigsvängen. En rolig bana med rails och boxar samt mindre hopp där alla kan åka oavsett hur erfaren parkåkare man är. Parken avslutar i barnbacken där det finns en minislalom som barnen älskar!