Snowparks

Parker för nybörjare och proffsjibbers

Här finns parker för alla, från barn och nybörjare till riktiga proffsjibbers! I Hemavan finns norra Sveriges längsta park med features som passar alla oavsett om man är proffsjibber eller nybörjare. I Tärnaby finns hopp och rails som är roliga och utmanande.

Hemavan Snowpark

I Hemavans parkområde kan hela familjen ha kul tillsammans, det finns hopp, rails och boxar som passar stora som små, nybörjare och dem som har mer parkvana. Parken är placerad i Hotellbacken där parkområdet har vuxit kraftigt de senaste åren. Hemavan Snowpark är norra Sveriges längsta park då den sträcker sig från Centrumliftens topp till Centrumliftens dalstation. Totalt 1,3 kilometer Snowpark! I Snowparkens övre del hittar vi även kreativa Fat Zone designad av Fat & Furious!

Upptäck tjusningen med parkåkning och bli en jibber du också! Följ oss på Facebook så håller ni er uppdaterade med bilder och filmer från parken.

Tärnaby Retropark

I Stigsvängen hittar vi en kul bana med boxar och rails samt mindre hopp som passar alla oavsett hur erfaren parkåkare man är. Banan mynnar ut i barnbacken där det finns en minislalombana och lek för de minsta.