Säsongspersonal till vintersäsongen 23/24

Vi är på jakt efter hängivna fjällmänniskor som brinner för att få fler att uppleva Hemavans mäktiga fjällvärld!

Hemavan är norra Sveriges största skidort och ligger mitt i riktiga fjällen i Lappland/Västerbotten. Anläggningen är privatägd med drygt 70 medarbetare under vintersäsong. Vi har skidåkning som passar alla åkare, från barnfamiljer till freeride och allt däremellan.  

På Hemavan Alpint värderar vi ett gott värdskap både till våra gäster, och mot varandra som kollegor. Tillsammans som ett team arbetar vi för att gästen ska få den bästa tänkbara upplevelsen under deras vistelse hos oss. Hemavan Alpints verksamhet omfattar driften av liftar, pister och längdspår, evenemang ute och inne samt verksamhet på skiduthyrningar, logiförmedling och restauranger. 

Inför vintersäsongen 23/24 söker vi säsongspersonal till alla våra avdelningar. Varmt välkommen att skicka in din ansökan och beskriv vem du är samt vad du skulle kunna tänka dig att arbeta med i vår anläggning utifrån vad du brinner för och vill utmana dig i.

Vi kan erbjuda 

Säsongsanställning för vintern 2023/2024, där arbetsperioden beslutas enligt överenskommelse, med avtalsenlig lön. Som anställd hos Hemavan Alpint får du säsongsskidpass samt friskvårdsbidrag enligt avtal. 

Placeringsort 

Hemavan 

Kontaktuppgifter 

Vid funderingar kring tjänsten mail till: 

jobbahososs@hemavan.nu 

  • Kontaktuppgifter
  • Adress
  • Personligt brev & CV
  • Godkända filtyper: doc, docx, pdf, Max filstorlek: 5 MB.