Nyheter/Blogg

Superpuman lyfter Gondolen på plats

Av Pontus Lindh
5 september, 2017 i Nyheter i Hemavan

Vintern närmar sig och nu har Hemavan Gondol fått master/liftstolpar monterade med hjälp av Superpuman (stor helikopter).

Vi är många som längtar efter vinter och skidåkning och längtan blir inte mindre påtaglig när Hemavan Gondol nu tar plats på fjället. Om mindre än 3 månader är det dag för invigning och i veckan monterades Hemavan Gondols nya master/liftstolpar med hjälp av Superpuman. Arbetet har flutit bra och 14 av 16 master står nu redo för vintern.

I vårt förra blogginlägg berättade vi att Toppstationen har tagit plats på fjället och inom kommande två veckor kommer vi kunna se dalstationen växa fram. De sista två masterna/liftstolparna kommer monteras så snart dalstationen är färdig.

Filmer och fler bilder från gondolbygget kommer publiceras här och i våra sociala medier, så håll utkik för senaste nytt om bygget! Vi jobbar även för fullt med att färdigställa programmet för invigningshelgen som äger rum 30 nov – 3 dec. Till dig som inte har bokat din skidsemester ännu kan vi tipsa om vårt boka-tidigt-erbjudande där rabatt på både boende och skidpass ingår i paketet. Läs mer och boka här.