Fjällöparfest

22 augusti, 2020 - 22 augusti, 2020

Fjällvinden extrem

Vi kommer att genomföra det nya loppet Fjällvinden extrem eftersom vi kan följa folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande folksamlingar. Loppet har få startande (under 50 personer). Det är första gången vi kör loppet och därför hade vi satt ett maxtak på 45 personer eftersom det kan vara bra med ett testår och se hur allt fungerar.

Fjällvindenterrängen och Fjällvinden tough kidz inställda

Vi är tyvärr tvungna att ställa in 2020 års upplaga av Fjällvindenterrängen och Fjällvinden tough kidz p g a Covid-19. Du som redan har anmält dig till årets lopp flyttar vi automatiskt över till Fjällvindenterrängen och tough kidz 2021. Kontakta oss om du hellre vill få en återbetalning av startavgiften: info@fjallvinden.com. https://fjallvindenloppen.se

Fjällvindenterrängen, Fjällvinden extrem och Fjällvinden tough kidz

En nummerlapp på bröstet gör något extra med ork och inställning när du springer. I sommar är det som vanligt dags för Tärna IK Fjällvindens löptävlingar där barnen står i fokus under Tough kidz.

För föräldrar och andra vuxna finns också gott om utmaningar i Hemavan Tärnaby i sommar. Se barnen ta sig i mål och bege dig sedan själv ut på klassiska Fjällvindenterrängen.

Nyhet sommaren 2020 – Fjällvinden extrem

I samband med Fjällvindenterrängens 45-års jubileum år 2020 introducerar vi ett nytt fjällopp! Tävlingen är en fjällorientering, med tre bemannade kontroller, Murtsertoppen 1413 möh, Laisaliden och på Drottningleden. Kontrollerna måste tas i den ordningen. Start och mål i Hemavan. Banan är inte snitslad, men rekommenderad väg följer befintliga stigar och leder. Banan är ca 20 km med en total stigning på drygt 1000 höjdmeter.

Boka boende

Fjällvinden tough kidz inställt

För barnen finns Fjällvinden Tough kidz som är sommarens roligaste löpartävling i form av terränglöpning i kombination med hinderbana för barn och ungdomar upp till 14 år.

 

Fjällvinden-terrängen-inställt

Tärna IK Fjällvinden bjuder in till det klassiska terrängloppet mellan Laisaliden och Hemavan Gå, jogga eller spring de 10 kilometrarna över fjället, Fjällvindenterrängen passar alla tempon.

 

Fjällvinden extrem

Tävlingen är en fjällorientering. Första året öppnar vi upp för endast 45 löpare. Först till kvarn, anmälan öppnar den 1 januari kl 12.00.

 

Se filmen från Löparfesten

Löparglädje när den är som bäst!