Nyheter/Blogg

White Guide för andra året i rad och nytt arkitekturpris!

Av Pontus Lindh
12 februari, 2018 i Nyheter i Hemavan

Björk – Topprestaurang & Fjällbar tar prestigefylld plats i White Guide för andra året i rad, dessutom tilldelades arkitekten Hans Murman ett nytt arkitekturpris i Tyskland förra veckan.

Björk – Topprestaurang & Fjällbar som drivs av Hemavan Alpint AB invigdes december 2015 och har sedan dess bjudit på fin och innovativ matlagning på förstklassiga råvaror. Kombinationen av nordisk design, internationella influenser, lokala råvaror och en vidunderlig utsikt gör ett besök på Björk till en upplevelse utöver det vanliga.

I januari 2017 tog Björk plats i prestigefyllda White Guide, och när White Guide Sverige presenterade 2018-års restauranger fanns Björk återigen med. Utöver utmärkelserna i White Guide kan Björk även stoltsera med en rad olika arkitekturpris bland annat arkitekturpriset för övre Norrland, designpriset under Restaurant & Bar Design Awards i London samt det senaste i raden nämligen Excellent Communications Design Retail Architecture under German Design Awards.