Hemavan Fjällgourmet
Vi lyfter på locket för vårt smaskigaste evenemang i vinter!
Helgen 2-3 februari är det äntligen dags för Hemavans smaskigaste evenemang, Hemavan Fjällgourmet. Under denna helg kommer Hemavans restauranger bjuda på en särskild matupplevelse – unik för detta tillfälle, för restaurangen och för gästerna. Vi lyfter fram maten och drycken i strålkastarljuset.
Tanken med Hemavan Fjällgourmet är att få erbjuda det Hemavan är bäst på men med en guldkantad touch – en fantastisk fjällupplevelse med skidåkning hela dagen kantad av god mat och dryck.
Tips! Boka vårt förmånliga boendepaket ”Skidsnåla veckor” så får du 10 % rabatt på boendet och hela 50 % rabatt på liftkortet.
Boka skidsnåla veckor med 50 % på liftkortet
PROGRAM
FREDAG 2 FEBRUARI
- 11-17 Ostronöppning & Bar Takeover med Valentina Bogar från Villa Dagmar Stockholm, på Björk – Topprestaurang & Fjällbar
- 11-15 Våffelfest på VIDE där bland annat RENVÅFFLAN dyker upp på menyn tillsammans med SEMMELVÅFFLAN som är månadens våffla på VIDE
- 12-15 Uteförsäljning av Souvas med kantareller och västerbottensost utanför Storfjällsbastun 120kr
- 15-18 Afterski med öl från lokala bryggerier och nygrillade älgkorvar i korvstubbar på Hemavans Högfjällshotell
- 16:00 Ginprovning med Johan från Gin-Gin distillery, är det enda svenska varumärke som kammat hem guld i den prestigefyllda tävlingen The International Wine & Spirit Competition i London. Gin-Gin har dessutom utsetts till Sveriges bästa dry gin och deras produktserie till landets snyggaste.Passa på att boka en välsmakande afterski. Boka här Under kvällen tar Johan och Gin-Gin över baren på Stockstugan
- 16-18 Champagne & Ostron-afterski på Anders Bistro
- 17-21 Irländskt tema på O`Learys
- Från 18 Sake-provning och asiatiska smaker på Tunet Mat & Bar
- Från 18 Tema Svenska drycker på Hemavans Wärdshus
- 20 Musikquiz med tema mat i loungen på Hemavans Högfjällshotell
- 22-02 Nattklubb på Hemavans Högfjällshotell
LÖRDAG 3 FEBRUARI
- 11-17 Ostronöppning & Bar Takeover med Valentina Bogar från Villa Dagmar Stockholm, på Björk – Topprestaurang & Fjällbar
- 11-15 Våffelfest på VIDE där bland annat RENVÅFFLAN dyker upp på menyn tillsammans med SEMMELVÅFFLAN som är månadens våffla på VIDE
- 11-15 Vi grillar burgare på Mellanmålet
- 12-15 Uteförsäljning av Souvas med kantareller och västerbottensost utanför Storfjällsbastun 120kr
- 13:30-21 Irländskt tema på O`Learys
- 15-18 Afterski med öl från lokala bryggerier och nygrillade älgkorvar i korvstubbar på Hemavans Högfjällshotell
- 16-18 Champagne & Ostron-afterski på Anders Bistro
- 17-21 5-rätters avsmakningsmeny på Hemavans Högfjällshotell. Boka här
-
Från 17 Wärdshuset gästas av Johan Eriksson med en gedigen meritlista ochMichelinstjärnor i ryggen.Tillsammans med Gin-Gin destillery presenteras en middag i 5 akter. Begränsad antal platser och bokas via mail.
- Från 18 Sake-provning och asiatiska smaker på Tunet Mat & Bar
- Från 18 Tema Svenska drycker på Hemavans Wärdshus
- Från 19 Provning av OGIN på Björk – Topprestaurang & Fjällbar. Boka här
- 22-02 Nattklubb på Hemavans Högfjällshotell