Hemavan Fjällgourmet

9 februari, 2023 - 12 februari, 2023

Vi lyfter på locket för vårt smaskigaste evenemang i vinter!

Helgen 9-12 februari är det äntligen dags att hälsa evenemanget Hemavan Fjällgourmet varmt välkommen tillbaka. Under denna helg kommer Hemavans restauranger bjuda på en särskild matupplevelse – unik för detta tillfälle, för restaurangen och för gästerna. Vi lyfter fram maten och drycken i strålkastarljuset.

Tanken med Hemavan Fjällgourmet är att få erbjuda det Hemavan är bäst på men med en guldkantad touch – en fantastisk fjällupplevelse med skidåkning hela dagen kantad av god mat och dryck.

Boka boende

PROGRAM

Med reservation för felskrivningar

Scrolla till höger för att se hela tabellen

Torsdag 9 feb

ANDERS öppnar upp för Open-bottle Night där det erbjuds några schyssta viner som säljs på glas. Ingen förbokning krävs. 

Fredag 10 feb

Från kl 11 Hansen charks fjällplanka i lobbyn och Lappkastet (endast afterski) på Hemavans Högfjällshotell
14:00 Ölprovning i Lilla Lappkastet på Hemavans Högfjällshotell med chark från Petterssons chark. Pris 395:-/pp
15-18 Peter Vegh från TM Kvalitetsviner är på plats och kör en vin-afterski hos ANDERS. 
ANDERS öppnar upp för Open-bottle Night där det erbjuds några schyssta viner som säljs på glas. Ingen förbokning krävs. 
15.00-18.00 AVA ”öl i fokus” – kom och snacka bärs & och provsmaka små smakprover med en ölkunnig person från galeta! Drop in. Det kommer finnas snacks från baren, boulebanor & spel samt ett lättare tilltugg.  
15-18 Napoliansk pizza-afton i lobbyn på Hemavans Högfjällshotell. Drop in, begränsat antal pizzor
17:30-21:00 Hemavans Fjällcenter anordnar cocktailmiddag där cocktails med olika rätter kombineras. Bokningen sker via Hemavans Fjällcenter. 
17:30 till sent Skaldjursafton signerad Simon Laiti. Take Away bokas här

Lördag 11 feb

Från kl 11 Hansen charks fjällplanka i lobbyn och Lappkastet (endast afterski) på Hemavans Högfjällshotell
14:00 Ölprovning i Lilla Lappkastet på Hemavans Högfjällshotell med chark från Petterssons chark. Pris 395:-/pp
15-18 Peter Vegh från TM Kvalitetsviner är på plats och kör en vin-afterski hos ANDERS. 
15-18 Napoliansk pizza-afton i lobbyn på Hemavans Högfjällshotell. Drop in, begränsat antal pizzor
ANDERS öppnar upp för Open-bottle Night där det erbjuds några schyssta viner som säljs på glas. Ingen förbokning krävs. 
17:30-21:00 Hemavans Fjällcenter anordnar cocktailmiddag där cocktails med olika rätter kombineras. Bokningen sker via Hemavans Fjällcenter. 
Från 17:30 Gästspel med Simon Laiti i restaurang Enar. Läs mer och boka
“Gourmetkväll på fjäll” en matupplevelse utöver det vanliga med stopp på Högfjällshotellet, Björk och VIDE. Dessutom trevliga snacks från Svantes vilt & pär i pistmaskinen. 1995kr/p förbokning krävs. Boka här