Tipsa oss om evenemang

För att evenemangskalendern skall vara attraktiv är det viktigt att det är evenemang av engångskaraktär som matas in där. Definitionen är att enbart en restaurang eller buffé inte är ett evenemang och därför lägger vi inte upp om det i kalendern, det marknadsför ni på egen hemsida eller via andra sociala medier. Om det även är t ex ett musikaliskt inslag under buffén så kan den läggas i kalendern.

Händelser som sker varje dag eller upprepande varje vecka t ex pub-afton eller restauranger får ni marknadsföra via egen hemsida eller sociala medier. Aktiviteter som är upprepande varje dag t ex simhall och skidskola skall föras in under ”Se och göra” respektive ”Skidåkning” och det matar vi också in om ni skickar oss ett mail.

För nöje och after ski gäller följande: om det är livemusik så hamnar de i kalendern, ordinarie pubkvällar och nattklubb däremot presenterar ni i egna kanaler. På restaurangsidan lägger vi endast upp info om restaurangen samt kontaktuppgift och länkar till egen hemsida eller sociala medier.

Ring oss eller maila oss om ni vill ha hjälp.

Maila gärna ett foto som vi kan lägga in att symbolisera evenemanget: info@hemavantarnaby.se.

  • ÅÅÅÅ snedstreck MM snedstreck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD