Nyheter/Blogg

Sportlov med Samir & Viktor

Av Pontus Lindh
6 december, 2016 i Nyheter i Hemavan

Nu är det klart att Samir & Viktor kommer till Hemavan för att uppträda på Lennyscenen under sportlovet!

samirviktor-groupie1600x

Samir & Viktor är en svensk Pop-duo bestående av Samir Badran och Viktor Frisk. I Maj – 2014 ville vännerna bryta mönster från sina vanliga liv och gav sig in för att göra något roligt tillsammans inom musiken. Under sommaren 2014 släppte Samir & Viktor dunderhiten ”SUCCESS”. Låten toppade Spotify, iTunes och gick direkt in som #1 på Sveriges Radios Digilista. Succén var ett faktum. I dagsläget har Success sålt trippel platina!

2015 deltog Samir & Viktor i Melodifestivalen med bidraget Groupie. En fartfylld låt som handlar om att alla ska med och att vi är starkare tillsammans! Låten tog sig via andra chansen till finalen i Friends Arena och har blivit en av de största hitsen utanför tävlingen.

Samir & Viktor uppträder på Lennyscenen i Hemavan fredag 10 mars. Mer info och fullständigt sportlovsprogram presenteras i vår eventkalender inom kort.

Vi erbjuder flera prisvärda alternativ till dig som vill njuta av sportlovet i Hemavan. Välj mellan hel vecka, minivecka eller kanske en weekend? I vårt sportlovserbjudande ingår rabatt på både logi & skidpass och du väljer själv om du vill bo i stuga/lägenhet med självhushåll eller om du vill bo på hotell.

Boka sportlovet här