Skidåkarerbjudande till laget.se

Nu börjar den absolut bästa tiden i fjällen och vad passar då bättre än ett riktigt sportigt erbjudande till alla aktiva familjer. Under veckorna 7-17 har vi satt ihop riktigt fina paket med upp till 25% på liftkorten och 10% rabatt på boendet.
Ta med hela familjen på en weekend med storslagen skidåkning där alla i familjen kan hitta sina favoriter. De yngsta upptäcker nya färdigheter och utvecklas i trygga knappliftsområden medan ungdomarna hittar sina utmaningar i noga designade snowparks eller skicrossbana. Med Gondolen tar sig hela familjen enkelt upp på kalfjället till storslagen åkning där alla i familjen kan njuta av att öka farten utför mäktiga snöytor.

Lenny Lämmels familjeveckor

Söndag till torsdag är perfekt för familjer med barn då det ofta är lugnare och mer svängrum i backar och på aktiviteter. Dessutom är barnen extra mycket hedersgäster och alla barn i sällskapet får liftkort och skidhyra utan kostnad.

I paketet ingår:

 Boende med 10 % rabatt söndag-torsdag

 Liftkort i 5 dagar för vuxna med 25 % rabatt

  Gratis liftkort och skidutrustning i 5 dagar till alla barn 0-6 år

Prisexempel

Från 4720 kr för 2 vuxna & 2 barn. Paketet finns för alla familjestorlekar

BOKA NU

 

Vårweekend för soldyrkaren

Upplev vårvintern i Hemavan med manchestersvängar på förmiddagen och glassigt familjemys i en solgrop till lunch.

I paketet ingår:

 Boende med 10 % rabatt torsdag-söndag

 Liftkort i 4 dagar för vuxna med 15 % rabatt

  Gratis liftkort till alla barn 0-6 år

Prisexempel

Från 4825 kr för 2 vuxna & 2 barn. Paketet finns för alla familjestorlekar.

Boka nu

Om Hemavan

Hemavan Tärnaby är norra Sveriges största skidort och erbjuder storslagen skidåkning för både familjer och vänner i fantastisk fjällmiljö. Hemavans skidområde har totalt 29 nedfarter, 3 barnområden, Snowpark, Skicross-Arena och har totalt 10 liftar varav en gondolift. I Tärnaby finns 13 nedfarter däribland kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken och totalt  5 liftar.
PS. Du vet väl att om du kommer långväga ifrån ligger flygplatsen mitt i Hemavan med 2 minuters promenad till skidåkningen. Läs mer här DS