För annonsörer

Magasin Hemavan Tärnaby är ett exklusivt gratismagasin som utkommer två gånger per år sedan starten sommaren 2010.

Vi speglar det som händer i och kring norra Sveriges bästa fjällområde och gör det med ett varmt hjärta. Magasinet ger inspiration inför resan, merupplevelse på plats och följer också besökarna ända hem, som en eftertraktad produkt med lång livslängd. Det redaktionella innehållet håller hög klass och personporträtt, evenemang, nöjen, trender, tips och fakta för alla typer av besökare. Allt paketerat i en attraktiv form som utgör en perfekt inramning för annonsörer som vill nå en köpstark målgrupp.

Området attraherar varje år närmare etthundratusen besökare, de allra flesta kommer att läsa Magasin Hemavan Tärnaby. Besökarna kommer från norrlandskusten, Norge och Mälardalen – från Stockholm flyger du direkt till fjällkedjans närmaste flygplats. Målgruppen tjänar bättre än genomsnittet, gillar att röra på sig och lockas av unika och genuina upplevelser.

Magasinet trycks i minst 15 000 ex och distribueras i hela området via hotell, butiker, caféer och restauranger samt via samarbetspartners längs norrlandskusten och i Mälardalen. Utvalda mottagare får också Magasin Hemavan Tärnaby direkt hem i brevlådan.